вторник, 13 декабря 2016 г.

До дня української армії  07.12.2016 року 2-Б клас на чолі з класним керівником Сіденко Риммою Миколаївною здійснили екскурсію до військової частини А  2656.                                                                                                
   Історія полку звязку почалась з 1941 року, з початком другої світової війни. На території військової частини знаходяться цегляні будинки ще 1895 року, в них знаходяться казарми. Ми побачили, як відпочивають солдати,познайомились з розпорядком дня для солдат. Також в казармі знаходиться кімната для зберігання зброї,інформаційний центр,полкова бібліотека,телевізор і кімната ,де можуть відпочити солдати також тренажерний зал, де проходять тренування військові,стенд «Технічні засоби». В будь який час військові за сигналом сирени повині  бути готові до тривоги. Побачили « Вартове містечко», де проходять підготовку вартові.                                                                     
 Відвідали також музейну кімнату бойової слави. Учні  почули історію частини ,який забезпечує звязком повітряні сили України. Служба військових повязана з технічними засобами, з якими познайомились під час екскурсії. За бойові заслуги полку вручений орден «Червоної зірки». Зараз військові частини є активними учасниками в зоні АТО.                                                                                                               









Комментариев нет:

Отправить комментарий