воскресенье, 31 декабря 2017 г.

23 грудня ми побували у «Книгарня «Є» на майстер-класі зі створення книжечки спогадів до 10-річчя Книгарні «Є».Минає 2017 рік, який приніс дорослим і малечі безліч нових відкриттів, вражень та прочитаних книжок. А ще цей рік особливий для сотень тисяч українців, адже 10 років тому відкрилася перша Книгарня «Є» у Києві.
З нагоди 10-річчя мережі Книгарень «Є» ми прийняли участь у процесі книговидавництва власними руками – кожен відвідувач створював невелику книжечку, малював ілюстрації, писав спогади та цікаві тексти,про улюблені книги та їх героїв! Переглянули цікаве відео «Як створюється книга». Кожен власноруч створив свою книжечку. Дякую всім за активну участь!!!
                                                     РЕЦЕПТ ДЛЯ ЧИТАЧІВ
“Приручити книжку — це майже як приручити звірятко. Спочатку її варто погладити по палітурці. Потім понюхати. Розгорнути й пошелестіти сторінками. Кинути оком на ілюстрації. Навмання прочитати кілька абзаців. І стає зрозуміло: твоя чи не твоя ця книжка. Якщо твоя — слід її хапати й бігти читати. А якщо не твоя — треба поставити на полицю й повернутися до неї з часом, за місяць чи за рік. Цей рецепт мене жодного разу не підводив”. (Зоряна Живка)
Наші побажання.
Бажаємо вам знаходити такі книги,які вам до вподоби і приручити їх,тобто читати.      Бажаємо вам нових книг,цікавих вражень.
 Адже читати  – це модно, це сучасно!
Запрошую всіх дітей та батьків на канікулах власноруч зробити свою книжечку про улюблену книгу і героя!!Підпис :"Мої книгарні спогади", автор - ваше прізвище!!.
Очікую гарні книжечки!!Можно про Різдво і твори Зоряни Живко. Дякую!!











Читаємо на канікулах у блозі сторінку"Читаємо разом". Твори Зоряни Живко. Готуємо розповідь про Різдво!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий